12.06.2021
Корисне

ВСЕ, ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ШОКОВУ ЗАМОРОЗКУ - ПЕРЕВАГИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ

ВСЕ, ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ШОКОВУ ЗАМОРОЗКУ - ПЕРЕВАГИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ
Шокове заморожування продуктів харчування – це особлива промислова технологія, що дозволяє протягом довгого часу зберігати естетичні, смакові та корисні якості готових страв і напівфабрикатів. У компанії "Арт оф Кукінг" ви можете замовити високоякісну кулінарну продукцію для свого кафе, ресторану або для особистого споживання. Вона піддається шоковому заморожуванню, що значно збільшує термін зберігання, не впливаючи на смак і користь страв.

Особливості технологічного процесу

Морожені продукти відкривають нові можливості для закладів харчування, адже вони дозволяють швидко і якісно приготувати необхідну кількість смачних страв. Таку продукцію можна зберігати у морозильній камері протягом півроку. При цьому страви не втрачають своєї структури та смакових якостей.

Головний принцип шокової заморозки полягає у максимально швидкому заморожуванні продуктів харчування. Це запобігає виникненню крижаних кристалів, які є причиною погіршення смаку і структури продуктів. Завдяки технології шокового заморожування продукція зберігає свій зовнішній вигляд, поживну цінність та смакові якості.

Процес заморозки здійснюється у декілька етапів, кожен з яких грає важливу роль:

  1. Охолодження від +20 до 0°С.
  2. Перехід до твердого стану завдяки заморожуванню від 0 до -5°С. На цьому етапі здійснюється кристалізація 70% продукту.
  3. Глибока заморозка від -5 до -18°С, яка забезпечує тривале зберігання продукту.
Шокове заморожування готових страв здійснюється завдяки сучасному високотехнологічному оснащенню. Важливо знати основні якості та властивості різних продуктів та дотримуватись відповідного температурного режиму для їхнього заморожування, щоб зберегти смак та привабливий зовнішній вигляд їжі.

Переваги шокової заморозки

Продукти, що піддаються шоковому заморожуванню, зберігають структуру свіжої страви. Такий ефект забезпечується завдяки високій швидкості термічних процесів. Завдяки шоковій заморозці продуктам харчування забезпечується висока бактеріологічна чистота. Більшість мікроорганізмів не здатні підтримувати власну життєдіяльність в умовах різких температурних змін. Втрата маси продукції зводиться до мінімуму, адже не відбувається висихання інгредієнтів. Через цей фактор також зберігаються поживні і смакові якості наших страв.

Окрім смакових і якісних властивостей продукції, використання сучасних технологій заморозки надає бізнесу у сфері HoReCa багато інших переваг:

  1. Не потрібно закуповувати окремі продукти для приготування страв.
  2. Не треба наймати додатковий персонал для збільшення свого асортименту страв.
  3. Можливість обходитися невеликими виробничими площами.
  4. Зберігання продукції у морозильній камері протягом тривалого терміну – до півроку.
  5. Заморожені страви не потребують приготування, їх легко подавати клієнтам.
Можливість легко змінювати та доповнювати меню свого закладу.

Особливості співпраці

Спеціалісти компанії "Арт оф Кукінг" понад усе цінують якість та смак. Саме тому ми готуємо їжу з найкращих, свіжих та ретельно відібраних інгредієнтів.

Ми надаємо послуги кур'єрської доставки продукції ТМ MealTime по Києву вже на наступний день після оформлення замовлення. Також ми готові доставити оптові замовлення замороженої продукції по всій території України, для чого використовуються послуги логістичних компаній.

У нас ви можете замовити наступні страви для власного кафе, ресторану, закусочної чи домашнього використання:

  • сендвічі;
  • десерти;
  • бургери;
  • супи;
  • другі страви;
  • натуральні фруктово-ягідні чаї;
  • напівфабрикати для сендвічів та бургерів.
Наші спеціалісти завжди готові відповісти на питання, що стосуються складу запропонованих страв, умов доставки та вартості.

Відправте нам електронний запит або зателефонуйте.